Waze vam odporučí, kedy bude vaša cesta najrýchlejšia

Waze dnes vydal aktualizáciu aplikácie pre operačný systém iOS, ktorá prináša niekoľko menších úprav a jednu novú funkciu - plánovanie cesty. Teraz na časovej osi vidíte, ako dlho vám v konkrétnom čase bude cesta trvať.

Nová aktualizácia navigácie Waze pre operačný systém iOS prináša niekoľko drobných noviniek, medzi hlavnú patrí funkcia Plánované cesty. Vďaka nej si môžete svoju cestu naplánovať tak, aby ste prišli včas a dostanete aj pripomienku o odporúčanom čase odchodu. Ten je vypočítaný podľa aktuálnej dopravnej situácie v reálnom čase.

K plánovaniu cesty sa dostanete cez ikonu budíka ťuknutím na spodnú lištu. Zvolíte si trasu a deň, kedy chcete cestovať a na časovej osi vidíte, ako dlho vám v konkrétny čas bude cesta trvať. Vyberiete si vhodnú dobu a uložíte. Včas dostanete na svoj displej aj upozornenie o tom, že by ste mali vyraziť.

Výhody aplikácie Waze a novinky z poslednej verzie 4.3 si môžete pozrieť na našom videu.

Navigácia Waze 4.3.0 (iOS update marec 2016)

Aplikáciu si bezplatne stiahnete z App Store.

Zdroj: waze.com

Diskusia k článku:

pepco 18.03.2016 - 10:35

Z porovnavania voci ostatnym navigaciam (Sygic, Here) mi na Waze chyba uz iba jedina vecicka a tou je ukazovatel obmedzenia rychlosti tj. klasika meni sa na ceste povolena rychlost tak by som to chcel vidiet potom aj v navigacii a byt upozorneny. To ze waze potrebuje pripojenie k internetu je OK, ved ak chceme aby boli aktualne dopravne situacie zahrnute v navigacii tak sa to inac ani neda spravit. Je jasne, ze ak sa vyberiete na cestu mimo SK a nechcete vyuzit datove pripojenie tak siahnete po inej aplikacie kde si viete dopredu stiahnut offline mapy danych krajin.

Peter26.03.2016 - 11:47 Trvalý odkaz

Waze je dobrý na hliadky, prekážky a traffic. Na navigáciu je lepšia google navi.

Celá diskusia 2 príspevky