Prvý kontakt s Alcatelom Idol 4 (video)

Ďalšie video z MWC 2016 predstaví výborne vybavený android vyššej strednej triedy s 5,2-palcovým Full HD displejom a 3,6 W stereo reproduktormi.

Alcatel Idol 4 je nástupcom modelového radu Idol 3, ktorý priniesol konštrukciu umožňujúcu používať telefón aj "dole hlavou. Lákal aj na výborné stereo reproduktory, a inak tomu nie je ani u tohto modelu. Ten sa pýši 3,6 W reproduktormi.

ikona

Základné info: Alcatel Idol 4Výborne vybavený smartfón vyššej strednej triedy s 5,2'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 3,6 W stereo reproduktormi, OS Android 6.0, plnou dátovou výbavou, Boom tlačidlom, 13 Mpix fotoaparátom a 2 610 mAh batériou.

Sklenený povrch vyzerá elegantne, no neustálemu lešteniu sa nevyhnete, efektne vyzerajú aj bočné kovové prvky. V pravej stene sa nachádza nové Boom tlačidlo s multifunkčným využitím. IPS displej s 5,2-palcovou uhlopriečkou dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov. Vo vnútri pracuje osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragom MSM8952, 3 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia pamäťovými kartami do veľkosti 512 GB. Operačný systém Android beží v novej verzii 6.0 Marshmallow.

Medzi ďalšie špecifikácie patrí 13 Mpix zadný fotoaparát, 8 Mpix predná kamera, dátová sieť HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, LTE s európskymi frekvenciami, Bluetooth v novej verzii 4.2, Wi-Fi, GPS, NFC, FM rádio s RDS a nechýba ani microUSB konektor s funkciou USB OTG. Batéria s kapacitou 2 610 mAh podporuje rýchle nabíjanie Quick charge 2.0.

Alcatel Idol 4 (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu