Samsung Galaxy S7 a S7 edge dostane bohaté príslušenstvo

Pre svoje nové telefóny si môžete zaobstarať užitočné originálne príslušenstvo. Samsung pripravil širokú ponuku puzdier, krytov a zaujme i externá batéria, ktorá sa nasadzuje priamo na smartfón. Cena niektoých kúskov je však odvážna.

Samsung predstavil k aktuálnym vlajkovým lodiam rozmanité príslušenstvo. Vyberať môžete z klasických flipových puzdier, zaujme kryt s LED diódami či s QWERTY klávesnicou. Špeciálne pre nový rad Galaxy S7 bola navrhnutá aj bezdrôtová externá batéria, ktorá sa nasadzuje priamo na smartfón. Príslušenstvo bude dostupné v priebehu marca.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S7 (SM-930F)Smartfón ponúka rovnaký 5,1” displej ako vlanajší model, dostal však 4 GB RAM, 12 Mpix fotoaparát s rekordnou svetelnosťou objektívu a optickou stabilizáciou, odolnosť voči vode či 3 000 mAh batériu.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S7 edge (SM-935F)Zakrivená verzia modelu Galaxy S7 ponúkne 5,5” Quad HD displej, 4 GB RAM, 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou a svetelnosťou f/1.7. Bezkonkurenčná bude aj výdrž vďaka 3 600 mAh batérii.

LED View Cover

Flipové puzdro s LED diódami a s vnútorným vreckom smartfón nielen chráni, ale vďaka animáciám LED diód nezmeškáte dôležité oznámenia, aj keď je displej telefónu vypnutý. Potiahnutím prsta cez kryt môžete prijímať hovory. Pomocou špeciálnych ikon, ktoré priradíte k svojim kontaktom viete, kto volá. Puzdro LED View Cover bude k dispozícii v čiernom, zlatom a striebornom prevedení za 69,90 €.

Ochranný kryt s QWERTY klávesnicou

Priaznivci hardvérovej klávesnice sa určite potešia. Ochranný kryt s plne funkčnou odnímateľnou klávesnicou bude dostupný v čiernej a zlatej farbe za 59,90 €.

Kožený zadný kryt

Leather Cover dodáva zariadeniam elegantný, luxusný vzhľad a je veľmi príjemný na dotyk. Kryt vyrobený z čiernej kože bude v predaji za 39,90 €.

Puzdrá Clear View, S View a flipové puzdro s vreckom

Stálicami v ponuke príslušenstva Samsung sú praktické puzdrá s priesvitnou prednou časťou (Clear View), s výrezom pre displej (S View) a s celistvou prednou časťou, ktorá ukrýva vrecko napríklad na vizitku.

Odporúčaná cena bude 59,90 € za Clear View (čierne, zlaté, strieborné), 49,90 € za S View (čierne, biele, zlaté) a 29,90 € za flipové puzdro s vreckom Flip Wallet (čierne, biele).

Bezdrôtová externá batéria Back pack

Back pack je zaujímavým riešením pre predĺženie výdrže smartfónu. Záložnú batériu len nasadíte na zadnú časť smartfónu. Nezavadzajú vám žiadne káble ani externé zariadenie, z ktorého si smartfón nabíjate. Akú kapacitu bude mať na Slovensku predávaná batéria zisťujeme. Back Pack má indikátor napájania, ktorý oznamuje zostávajúcu kapacitu batérie. V predaji bude v čiernej farbe za 89,90 €.

MWC 2016: Príslušenstvo ku Samsungu Galaxy S7

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu