Fotogaléria: Alcatel Idol 4 naživo

Na barcelonskom veľtrhu MWC 2016 sme si pozrelai aj dvojicu noviniek radu Idol 4. Výborne vybavený android vyššej strednej triedy s 5,2-palcovým Full HD displejom zaujme 3,6 W stereo reproduktormi, ktoré nájdeme nielen na prednej, ale aj na zadnej strane. Ich hlasitosť si otestujeme až pri podrobnej recenzii, no už teraz môžeme povedať, že obidva modely nás zaujali.

ikona

Základné info: Alcatel Idol 4Výborne vybavený smartfón vyššej strednej triedy s 5,2'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 3,6 W stereo reproduktormi, OS Android 6.0, plnou dátovou výbavou, Boom tlačidlom, 13 Mpix fotoaparátom a 2 610 mAh batériou.

Sklenený povrch vyzerá elegantne, no neustálemu lešteniu sa nevyhnete. Je to veľký lapač odtlačkov. Efektne vyzerajú aj bočné kovové prvky. V pravej stene sa nachádza nové Boom tlačidlo s multifunkčným využitím. Telefónu opäť nevadí, keď ho budete používať "dole hlavou". Alcatel k modelu Idol 4 priniesol aj okuliare pre virtuálnu realitu, ich vyhotovenie je oveľa lepšie a pevnejšie než u LG okuliarov.

Poopraviť treba prvotnú informáciu, ktorá hovorila, že súčasťou balenia Idol 4S budú aj VR okuliare. Pravda je, že okuliarmi pre virtuálnu realitu sa stane krabička (nielen od Idol 4S, ale aj Idol 4), ktorú si vytvoríte z balenia obidvoch modelov. Poskladáte si z nej podobné okuliare ako sú Google Cardboard. Obsah pre virtuálnu realitu si môžete stiahnuť priamo z telefónu, z aplikácie Onetouch VR Hub.

Živé fotografie:

Cestu a ubytovanie na MWC 2016 hradil redaktorke Telekom. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu