LG: predstavujeme puzdro na smartfón, ktorý ešte neexistuje

Aj keď nová vlajková loď LG G5 zatiaľ oficiálne neexistuje, výrobca predstavil puzdro Quick Cover určené pre nový top model.

V dnešnej tlačovej správe ukázalo LG nové puzdro Quick Cover určené pre pripravovanú vlajkovú loď LG G5, ktorú oficiálne uvedie 21. februára na výstave MWC 2016 v Barcelone. Na povrchu má unikátny film s lesklým povrchom, ktorý mu dodáva luxusný vzhľad.

ikona

LG G5 príde 21. februára. Čo môžeme očakávať?Už je potvrdené, že nová vlajková loď LG bude predstavená deň pred otvorením výstavy MWC 2016. Na čo sa môžeme tešiť? Napríklad displej dostane funkciu Always On. Na zhasnutej obrazovke tak uvidíte napríklad dátum, čas, zmeškané hovory i doručené správy.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Puzdro ponúka nielen výhody predchádzajúcich krytov, ale vraj oveľa viac funkcií. Napríklad hovor dokážete prijať nie potiahnutím po priehľadnej ploche okna, ale na obvyklom mieste telefónu, v jeho spodnej časti. Viete tak ovládať aj nastavenie budíka, a to bez otvorenia krytu.

V priehľadnom okne si môžete skontrolovať informácie z displeja Always On, ktorým bude novinka disponovať: čas, dátum, doručené správy či zmeškané hovory.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 12.02.2016 - 00:35

hotovy HTC Dot View :) mam tu druhu generaciu je to fajn...a take odlisenie od inych puzdier

Celá diskusia 1 príspevok