Na jeden záber: OnePlus X

Videorecenzia cenovo dostupného dual SIM androidu vyššej strednej triedy s 5-palcovým Full HD displejom, ktorý láka na vlastné používateľské prostredie výrobcu s množstvom návykových gest.

OnePlus X zaujme aj zákazníkov, ktorí hľadajú dobre vybavený smartfón za rozumnú cenu. A to mi firma OnePlus dokáže ponúknuť. Model X dostal 5'' AMOLED displej s Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov chránený odolným sklíčkom Gorilla Glass 3, štvorjadrový procesor Snapdragon 801 s taktom 2,5 GHz a 3 GB operačnú pamäť RAM.

ikona

OnePlus X - návykový ambient displej a prispôsobiteľné tlačidláRecenzia dual SIM androidu s pekným 5'' displejom s Full HD rozlíšením, návykovou funkciou Ambient display a dostatočným výkonom.

Vnútorný 16 GB priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 128 GB. No len na úkor druhého slotu na SIM kartu. Nad Androidom 5.1 Lollipop beží vlastný systém Oxygen OS.

Zadný fotoaparát ponúka 13-megapixelové rozlíšenie, automatické zaostrovanie, prisvetľovaciu diódu a nahrávanie Full HD videí, predná kamera má 8 Mpix snímač. Medzi zvyšnou výbavou nájdeme tu podporu HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, microUSB konektor i 3,5 mm jack. Kapacita batérie je len priemerných 2 525 mAh.

Na jeden záber: OnePlus X

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu