Liftago spustilo na Slovensku ostrú prevádzku so stovkou vodičov

Po dvojtýždňovom testovaní, kedy sa používatelia aplikácie mohli vďaka promo kódom voziť aj zadarmo, spustila v Bratislave jedna z najobľúbenejších českých taxislužieb Liftago ostrú prevádzku.

Cieľom mobilnej služby Liftago je ponúkať zákazníkom kvalitných vodičov dostupných aj počas špičiek na základe princípov voľného trhu bez regulácie cien. Počas testovacej prevádzky bolo urobených skoro 2 000 testovacích jázd, pričom sitom prešlo takmer sto licencovaných vodičov. Do konca tohto roka by sa mal ich počet, v závislosti od záujmu trhu, zdvojnásobiť.

Aj naše redakčné skúsenosti z testovania hovoria, že je už reálne cítiť nárast vodičov. Problémy s objednaním voľného taxíka sú už iba ojedinelé. Nedostatok taxikárov je hlavne skoro ráno alebo pri odvoze z odľahlých alebo menej frekventovaných lokalít Bratislavy.

Aplikácia Liftago je unikátna svojím trhoviskom jázd, kde môžu licencovaní vodiči flexibilne reagovať na dopyt zákazníkov rôznymi tarifami zo svojho taxametra. Po zadaní cieľovej destinácie vidí zákazník na displeji smartfónu ponuky vodičov s predpokladanou cenou, typom auta, jeho ŠPZ-kou, menom vodiča a jeho hodotením. Má tak možnosť vybrať si podľa seba tú najvhodnejšiu ponuku. Do aplikácie si môže pridať aj platobnú kartu, nemusí sa tak starať o dostatok hotovosti v peňaženke. O obľúbenosti vodičov rozhodujú zákazníci svojím hodnotením v aplikácii.

ikona

Hopin dostáva na Slovensku konkurenciu. Prichádza LiftagoPopulárna česká taxi aplikácia prišla už aj na Slovensko. Počas beta testovania je možné sa voziť úplne zadarmo. Dostupná je pre Android a iOS.

Liftago je výhodné nielen pre zákazníkov, ale aj pre vodičov, pretože umožňuje zapojeným taxikárom, aby pracovali aj pre iné taxislužby bez obmedzení.

Vyskúšali ste už Liftago? Aké sú vaše postrehy a skúsenosti?

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu