Na jeden záber: Alcatel Onetouch Idol 3 (4.7)

Aj menší z dvojice telefónov so symetrickou konštrukciou láka na výborné stereo reproduktory, hudobné funkcie a JBL slúchadlá, ktoré nájdete v balení.

Onetouch Idol 3 (4.7) má úplne symetrickú konštrukciu, ktorej nevadí, že telefón držíte “hore nohami”. Obraz na displeji sa jeho polohe prispôsobí. Láka aj duálnymi 1,2 W hi-fi reproduktormi JBL s technológiou Clari-Fi od firmy Harman. Clari-Fi dokáže dekódovať digitálne komprimované zvukové formáty a reprodukovať 3D zvuk, čo ocenia hlavne filmoví fanúšikovia. Vďaka hudobnej aplikácii Onetouch Mix si môžete hudobné nahrávky sami mixovať alebo nechať softvér, nech to urobí za vás.

ikona

Alcatel Onetouch Idol 3 (4.7) - audio, video, disco v menšom teleRecenzia 4,7'' androidu s pevnou konštrukciou, ktorá dovolí aj používanie dole hlavou. Potešia výborné stereo reproduktory a JBL slúchadlá v balení.

Idol 3 s 4,7-palcovou uhlopriečkou a HD rozlíšením ponúka štvorjadrový 1,2 GHz procesor, 1,5 GB RAM a 8 GB vnútornú kapacitu rozšíriteľnú microSD kartami. Operačný systém Android beží vo verzi Android 5.0 Lollipop. Zadný 13 Mpix fotoaparát disponuje automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, predná kamera má slušných päť megapixelov. Zvyšná výbava zahŕňa 2 000 mAh batériu, FM rádio a podporu LTE i NFC.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch idol 3 (4.7)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu