Nápad na darček: vlastné gravírovanie na Honor X2

Honor prináša na slovenský trh tabletofón Honor X2 (Huawei MediaPad X2). Pri tejto príležitosti ponúka v limitovanej akcii možnosť nechať si vygravírovať svoje motto alebo venovanie a dizajnový motív priamo na jeho zadnú stranu.

ikona

Základné info: Huawei MediaPad X2Druhá generácia 7-palcového Full HD tabletu s LTE prináša dual SIM konektivitu, lákavejšie spracovanie, novú verziu Androidu a variant s 3 GB RAM, no na 13 Mpix fotoaparáte či kapacite batérie sa nič nemení.

Každý, kto si v období od 18. novembra do 14. decembra 2015 zaobstará zariadenie Honor X2, môže si vybrať jeden z originálnych dizajnov, ktorý ho charakterizuje. Vyberať môžete z kategórií romantik, športovec, cestovateľ, gamer, kamarát, milovník kníh alebo rebel. Ku každému obrázku je možné pridať krátke motto alebo venovanie a podpis.

Okrem toho si majitelia Honoru X2 môžu vybrať aj ôsmy variant personalizácie svojho nového zariadenia, a to iba dlhší text s menom. Gravírovaný Honor X2 je skvelá alternatíva osobného a zároveň užitočného vianočného darčeka.

Honor X2 ponú katenké telo, 7-palcový Full HD displej, osemjadrový procesor Hisilicon Kiri 930, Android 5.0 s nadstavbou Emotion UI 3.0 a 5 000 mAh batériu. Na fotgrafovanie nájdete 13-megapixelový fotoaparát, na autoportréty prednú 5 Mpix kameru. Nechýba podpora LTE.

Na Slovensku začal predpredaj včera 19. 11. 2015 a k dispozícii bude v striebornej farbe s 16 GB úložiskom za cenu 329 eur. Dostupný bude exkluzívne u predajcu Smarty.cz, a to vrátane gravírovania. Záujemcovia by sa mali poponáhľať, pretože sa jedná o jedinečnú limitovanú edíciu len sto kusov.

Honor X2 nám dorazil do redakcie, v priebehu niekoľkých týždňov sa tak dočkáte aj recenzie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu