Alcatel Onetouch Go Play na Slovensku

Čoskoro sa v našich obchodoch objaví cenovo dostupný android odolný proti vode, prachu a nárazom. Ponúkne nielen odolné telo, štýlový dizajn a v balení nájdete aj voeodolné slúchadlá.

Alcatel Onetouch Go Play je smartfón pre aktívnych používateľov. Dokáže fotografovať a nahrávať videá pod vodou, nevadí mu bahno, prach a vydrží aj pád z výšky 1,5 metra. Spĺňa certifikáciu IP67, takže vydrží aj náročné podmienky.

Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový proceesor Qualcomm Snapdragon 410 s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartou do 32 GB. Pre používateľa ostáva dostupných približne 5 GB voľného priestoru. Operačný systém Android beží vo verzii 5.0 Lollipop a nechýba ani používateľské prostredie výrobcu.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Go PlayVode, prachu a nárazom odolný android s certifikáciou IP67, 5'' HD displejom, štvorjadrovým procesorom, LTE, 8 Mpix fotoaparátom a 2 500 mAh batériou.

Päťpalcový displej dostal HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Fotografie a videá vo Full HD kvalite zhotovíte zadným 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na video chat alebo autoportréty využijete prednú 5 Mpix kameru. Medzi špecifikáciou nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1, 2 500 mAh batériu, 3,5 mm jack i FM rádio.

Alcatel Onetouch Go Play sa bude v našich obchodoch predávať v štyroch farbách: čierno-červenej, limetkovej zelenej, oranžovo-bielej a modro-bielej. Súčasťou balenia sú aj vodeodolné slúchadlá. Odporúčaná cena je stanovená na 199,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 16.11.2015 - 18:09

Odvážna cenovka, keď M4 Aqua je už za 210€

Celá diskusia 1 príspevok