Plantronics RIG Surround - herné slúchadlá k PC aj k mobilu

Recenzia herných slúchadiel s kvalitným zvukom, ktoré si môžete pomocou zmiešavacieho modulu pripojiť až k dvom zdrojom súčasne.

Slúchadlá Plantronics RIG Surround s odnímateľným mikrofónom vám umožnia počúvať napríklad hudbu z vášho smartfónu a zároveň nezmeškať žiadnu notifikáciu, na ktorú vás svojím zvukom upozorňuje počítač. Pokiaľ totiž pri práci na PC počúvate cez slúchadlá hudbu z iného zariadenia, ľahko sa môže stať, že zvuk notifikácie z prijatého e-mailu, správy na Facebooku alebo inej sociálnej siete nemusíte počuť.

Základné špecifikácie:

Frekvenčný rozsah: 20 Hz až 20 kHz, 40 mm meniče, priestorový zvuk Dolby 7.1, 3,5 mm jack, 3,5 mm štvorpólový kábel pre mobilné zariadenia, USB konektor pre PC, dĺžka kábla 2 m, odnímateľný mikrofón.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

So slúchadlami RIG Surround sa vám to už nestane. Vďaka zmiešavaciemu modulu, ku ktorému si pripojíte smartfón i počítač, si môžete nastaviť, z ktorého zariadenia budete počúvať hlasnejší zvuk.

Zvuk je prekvapivo kvalitný a hodný vyššej cenovky. Súčasťou balenia je aj odnímateľný mikrofón. Slúchadlá majú mäkké náušníky, k pohodliu nosenia nemáme žiadne výhrady. Na pripojenie iba k smartfónu nepotrebujete zmiešavací modul, vystačíte si s audio káblom s tenkým jackom, aby sa zmestil do štrbinky v slúchadlách. Alebo použijete dodávaný káblik s mikrofónom a môžete tak nielen počúvať hudbu, ale aj telefonovať.

Na pracovnom stole zase môžete jediným dotykom prepínať medzi hovorom z telefónu a počítača. Headset ponúka priestorový zvuk Dolby 7.1 a niekoľko vopred nastavených profilov ekvalizéra.

Orientačná cena: 86 €

Video: Plantronics RIG Surround (recenzia slúchadiel)

Záver

Slúchadlá Plantronics RIG Surround nás milo prekvapili. Kvalitou zvuku zo slúchadiel a takisto vysokou kvalitou dodávaného mikrofónu, ktorý je použiteľný aj na strih videa. Výhrady nemáme ani k pohodliu pri dlhšom nosení. Devaťdesiateurovej cenovky sú podľa nás slúchadlá Plantronics RIG Surround jednoznačne hodné.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu