FunFón vyzýva zákazníkov: rozhodnite o cene za volania a správy

FunFón čoskoro oslávi svoje piate narodeniny a to rovno vo veľkom štýle. Počas najbližších 72 hodín dostanú zákazníci FunFónu jedinečnú možnosť rozhodnúť o tom, koľko budú môcť platiť za volania, SMS a MMS správy. Podarí sa ľuďom na sociálnej sieti znížiť aktuálnych 7 centov aspoň na polovicu?

FunFón pripravil pri príležitosti svojich 5. narodenín pre zákazníkov špeciálny daček. Odvážna ponuka je postavená je na aktivite ľudí na sociálnej sieti Facebook, kde budú mať 72 hodín na to, aby sa mohla znížiť cena volaní, SMS a MMS správ pre zákazníkov s predplatenou kartou FunFón Férofka.

V súčasnosti volajú, esemeskujú a ememeskujú za 7 centov. Operátor sa zaviazal, že prinesie službu, ktorá umožní volať a písať za cenu, o ktorej rozhodne aktivita ľudí na Facebooku. Čím viac budú komentovať, zdieľať a “lajkovať”, tým menej budú môcť FunFón Férofkáči platiť.

Mechanika znižovania ceny je jednoduchá a bude prebiehať od 7. 10. do 10. 10. 2015. V tomto období FunFón zverejní na svojej facebookovej stránke príspevok, ktorý bude interaktívne reagovať na aktivitu fanúšikov na sociálnej sieti. Za každé “Páči sa mi/Like” sa z aktuálnej sumy 7 centov odráta 0,001 centu, za komentár sa cena zníži o 0,002 centu a za každé zdieľanie tohto príspevku ľudia znížia sumu o 0,005 centu.

Komunita FunFónistov bude mať osud ceny za spomínané služby vo vlastných rukách. Spoločne tak môžu vďaka výzve znížiť cenu volaní, MMS a SMS až na historicky najnižšiu hodnotu. Aká nakoniec bude, ukážu najbližšie dni.

Súčasťou aktivity na Facebooku je tiež súťaž, do ktorej budú automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja do “znižovacej výzvy”. Každý deň z nich operátor vyžrebuje 70 víťazov funfónovských cien.

Či je táto ponuka odpoveďou na príchod nového operátora 4ky by bola len špekulácia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Anonymný 07.10.2015 - 15:14

a zacina nam cenova vojna.. :) uvidime co na to pomaranc, kyslik a tdebile

andy21407.10.2015 - 15:27 Trvalý odkaz

myslíte že to bude na stálo ? alebo sa len snažia reagovať na 4ku, tým že dočasne znížia ceny ??

Nightmare07.10.2015 - 15:30 Trvalý odkaz

bude zaujimave sledovat operatorov ako sa s tymto popasuju FunFon (Orange) uz zacal...

Bonyek@azet.sk07.10.2015 - 15:40 Trvalý odkaz

tak to môže dopadnúť, že nám budú za volania ešte platiť. :) odvážny krok, teda ak to bude ako to je popísané. ale asi tam budú nejaké podmienky.
Ps.
bude to čisto len o volaniach, alebo aj ostatné služby SMS, DATA.?

Nightmare07.10.2015 - 15:43 Trvalý odkaz

za volania a SMS,MMS mas to v nadpise

Celá diskusia 41 príspevkov