Telekom: Samsung Gear VR Innovator Edition v akciovej ponuke

Telekom rozširuje svoju ponuke wearables zariadení a ponúka aj niečo pre fanúšikov virtuálnej reality. Okuliare, kompatibilné len so Samsungom Galaxy S6 a S6 edge, si môžete kúpiť aj k niektorému z Happy paušálov.

Okuliare Samsung Gear VR Innovator Edition s technológiou od Oculus sú ako stvorené pre sledovanie filmov, televíznych relácií, VOD služieb a hranie VR hier. Zorné pole má 96°, obsah sledujete na QHD displeji smartfónu.

Pre sledovanie 2D a 3D filmov sú pripravené režimy Kino, Multi obrazovka a Domáce kino. Technológia Pass-Through dokonca aktivuje zadný fotoaparát Galaxy S6 alebo S6 edge pre hybridné zobrazenie okolia i priamo v aplikáciách VR. Okuliare sú vybavené aj systémom proti zahmlievaniu šošoviek. Vnútorný ventilátor zaisťuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu, takže nie je potrebné okuliare utierať ani pri dlhšom používaní.

ikona

Samsung Gear VR: okuliare s rozšírenou realitou pre Galaxy Note 4Nové okuliare, ktoré poslúžia na sledovanie filmov, videí i hranie hier, potešia predovšetkým nadšencov virtuálnej reality, vývojárov a fanúšikov mobilných technológií.

Okuliare vás upozornenia na hovor či správu, talže počas hrania budete informovaní o tom, čo sa deje v reálnom živote. Nechýba microUSB port, ku ktorému je možné pripojiť buď nabíjačku a telefón tak súčasne dobíjať, alebo najrôznejšie pohybové ovládače (gamepad), volant alebo herné zbrane.

Výrobca nedávno predstavil aj novú verziu okuliarov, ktorá je podstatne lacnejšia a príde na náš trh v novembri tohto roka.

Samsung Gear VR Innovation Edition kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 4 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 119 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 99 €)

- 4 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 49 €)

- 2 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 39 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 249 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

02.10.2015 - 15:02

som zvedaví skor na "akcie" od 15.10. ;-)

Celá diskusia 1 príspevok