Vylepšené okuliare Samsung Gear VR prídu v novembri

Nové, vylepšené okuliare Samsung Gear VR, ktoré budú kompatibilné s viacerými smartfónmi radu Galaxy sa na slovenskom trhu objavia ešte pred Vianocami. Poznáme aj cenu.

Samsung v spolupráci s firmou Oculus priniesol novú verziu okuliarov pre virtuálnu realitu, ktoré sú lacnejšie než predchádzajúca generácia a ponúkajú niekoľko vylepšení.

ikona

Nová verzia okuliarov Samsung Gear VR stojí menej než 100 dolárovSamsung v spolupráci s firmou Oculus priniesol novú verziu okuliarov pre virtuálnu realitu, ktoré sú nielen oveľa lacnejšie než predchádzajúca generácia, ale sú kompatibilné s viacerými modelmi.

Okuliare Samsung Gear VR sú o 22 % ľahšie než predchádzajúci model Gear VR Innovator Edition. Dostali nové penové vypodloženie, vďaka ktorému sa zariadenie ešte pohodlnejšie používa a lepšiu kontrolu pri hraní hier a sledovaní filmov, 360° videí a ďalšieho obsahu poskytuje po vylepšení aj touchpad Gear VR.

Inovovaný model zariadenia pre virtuálnu realitu je teraz kompatibilný s viacerými smartfónmi: Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 edge a S6 edge+.

Samsung Gear VR budú na slovenskom trhu dostupné na začiatku novembra v čiernom prevedení za odporúčanú cenu 129 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu