Nový iPhone v O2 predajniach už 9. októbra

Predaj novej generácie iPhone 6s a iPhone 6s Plus odštartuje O2 už v piatok 9. októbra, presne mesiac po oficiálnom predstavení nových modelov.

Záujemcovia o niektorú z noviniek môžu svôj záujem prejaviť zaregistrovaním svojho e-mailu na stránke www.iphone.o2.sk a budú prednostne informovaní o všetkých detailoch.

Operátor ponúkne všetky modely vo všetkých farebných prevedeniach. Aké verzie pamätí budú k dispozícii nie je ešte známe, rovnako ani ceny, za ktoré bude nové iPhony predávať.

”Vždy sa snažíme prinášať zákazníkom novinky v čo najkratšom čase. V ponuke budú všetky modely vo všetkých farbách, vrátane atraktívnej ružovo-zlatej novinky. Ceny jednotlivých farebných verzií sa líšiť nebudú. Akonáhle budú známe ďalšie detaily, budeme zákazníkov informovať. Tí, ktorí sa nevedia dočkať sa o informácie môžu prednostne uchádzať na našom webe už teraz,“ uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová

ikona

Základné info: Apple iPhone 6SFaceliftovaný iPhone zostal verný minuloročnému dizajnu, ponúka však odolnejšie telo a 12-megapixelový zadný či 5 Mpix predný fotoaparát. Zachovaná šikovná čítačka odtlačkov, pamäťové verzie so 16 GB základom i NFC pre Apple Pay.

ikona

Základné info: Apple iPhone 6S PlusNástupca minuloročného tabletofónu dostal výkonnejší procesor Apple A9, 5,5'' Full HD displej s technológiou 3D Touch, 12 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a nahrávaním 4K videí a vylepšenou 5 Mpix prednou kamerou.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 29.09.2015 - 15:24

No. Som zvedavy na vysokohorsku prirazku.

nobody29.09.2015 - 15:55 Trvalý odkaz

To nie je prirážka, ale na Slovensku sú tie iPhone omnoho kvalitnejšie ako na západe, preto je u nás vyššia cena.
:-D
Ako onehdy tvrdil Slovnaft prečo je u nás drahší benzín ako v Rakúsku.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne29.09.2015 - 16:23 Trvalý odkaz

Mal som tri iPhony a nikdy som so ziadnym nemal ziaden kvalitativny problem, hoci 4S mal pokazeny mikrofon, ale bezproblemova reklamacia to vyriesila.

markos930.09.2015 - 13:11 Trvalý odkaz

odkedy mam iPhone tak som komplet spokojny a ine fony ma prestali zaujimat, vzdy som maval najdrahsie vlajkove lode a najnovsie modely, ale verim ze moj 6 plus mi vydrzi poriadne dlho lebo vsetko co od neho ocakavam mi dokaze do bodky splnit, nie som ziadna iOvca ale naozaj co sa tyka mobilov tak konecne mi nic nechyba a nemusim spekulovat co dalsie si kupim, mam vsetko v jednom skvelom pristroji

Celá diskusia 15 príspevkov