Samsung Galaxy J5 na Slovensku

V slovenských si môžete kúpiť cenovo dostupný 5-palcový android, ktorý láka fanúšikov autoportrétov na prednú 5 Mpix kameru s LED bleskom.

Samsung Galaxy J5 má 5-palcový Super AMOLED displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, štvorjadrový 1,2 GHz procesor, 1,5 GB operačnej pamäte RAM a pracuje s OS Android 5.0 Lollipop. Kapacitu 8 GB pamäte je možné rozšíriť pomocou microSD až do 128 GB.

Vo výbave nájdeme aj podporu sietí tretej a štvrtej generácie, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Glonass, NFC i FM rádio. Výdrž, ktorú má na starosti 2 600 mAh batériu môžete predĺžiť zapnutím Režimu extrémneho šetrenia energie, ktorý premení obrazovku na čiernobielu a automaticky ukončí nadbytočné aplikácie tak, aby sa minimalizovala spotreba energie.

ikona

VIDEO: Extrémne šetrenie energie na smartfónoch Samsung v praxiEnergie v smartfónoch nie je nikdy dosť a občas potrebujeme, aby nám telefón vydržal bez nabíjania čo najdlhšie. Výrobcovia pridávajú rôzne šetriče batérie a niektorí ponúkajú aj extrémne režimy, ktoré síce obmedzujú funkcie telefónu, tým sa však ich výdrž výrazne predĺži.

Zadný 13-megapixelový fotoaparát so sveteľnosťou f/1.9, automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou nahráva videá vo Full HD rozlíšení. Aj predná 5 Mpix kamera dpstala LED blesk a prináša dva špeciálne režimy: Palm Recognition umožňuje stlačiť spúšť tým, že do objektívu ukážete vlastnú dlaň, čo je ideálne práve pre zhotovovanie selfie a s využitím funkcie Beauty Face Mode získajú všetky tváre na fotografii mladistvý vzhľad a vyhladenú pleť.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy J5Cenovo dostupný smartfón ponúka 5'' HD displej, OS Android 5.1, štvorjadrový procesor, 13 Mpix zadný fotoaparát a 5 Mpix prednú kameru s LED bleskom, podporu LTE, NFC a 2 600 mAh batériu.

Orientačná cena: 201,99 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu