Na jeden záber: Sony Xperia Z4 Tablet

Vodeodolný desaťpalcový tablet ponúka špičkovú výbavu, tenkú a ľahkú konštrukciu, krásny QHD displej i podporu LTE sietí. Zamrzí len vysoká cena.

Sony Xperia Z4 Tablet má len 6 mm tenkú konštrukciu a hmotnosť menšiu než 400 gramov. Sony opäť nezabudlo ani na odolnosť proti vode a prachu, takže zaprášený tablet môžete kľudne poumývať pod tečúcou vodou.

Výkon zabezpečuje osemjadrový procesor taktovaný na 2 GHz spolu s 3 GB operačnou pamäťou RAM. Vnútorný 32 GB priestor (dostupných ostáva približne 20 GB) si môžete rozšíriť pomocou microSD kariet až do veľkosti 128 GB. Displej s 10,1-palcovou uhlopriečkou dostal jemné QHD rozlíšenie 2 560 x 1 600 bodov. Operačný systém Android beží vo verzii 5.0.2 Lollipop a je doplnený o používateľské prostredie výrobcu.

ikona

Sony Xperia Z4 Tablet - tak toto je vrcholRecenzia špičkového tabletu s tenkým, no pevným telom, krásnym 10,1'' QHD displejom, vodeodolnou konštrukciou a stabilným prostredím.

Na tele tabletu sa nachádzajú dva fotoaparáty, predná kamera ponúka 5,1-megapixelový snímač, zadný fotoaparát má 8,1-megapixelové rozlíšenie s automatickým zaostrovaním, ale bez prisvetľovacej diódy. Zvyšné špecifikácie zahŕňajú GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack, microUSB konektor, DLNA, 6000 mAh batériu a LTE.

Na jeden záber: Sony Xperia Z4 tablet

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 27.08.2015 - 16:18

Riso :D uz som sa zlakol ze si zabudol na zvucku :D

Celá diskusia 1 príspevok