Orange: k službe Navzájom zadarmo získate bezplatne aj pevný internet

Služba Navzájom zadarmo prináša po 15-tich mesiacoch od jej uvedenia na trh ďalší skvelý benefit. Orange rozširuje ponuku o možnosť získať na 12 mesiacov bezplatne aj pevný neobmedzený internet. Pri odporučení známeho sa benefit predlžuje o ďalších 12 mesiacov. Má to však podmienku.

Pevný internet pre zákazníkov Orangeu zadarmo. To je ďalší benefit, ktorý prináša operátor svojim zákazníkom len tak, ako poďakovanie za využívanie jeho služieb. Po neobmedzených hovoroch a SMS i MMS správach navzájom zadarmo v rámci rodín alebo blízkych, sprístupňuje Orange automaticky a bez extra poplatkov ďalší benefit - bezplatný pevný internet do domácnosti. Má to však podmienku.

”Bezplatný internet sa týka už teraz viac ako 70-tisíc skupín, ktoré si zákazníci Orangeu vytvorili v rámci služby Navzájom zadarmo. „Aktuálne využíva službu Navzájom zadarmo viac než 555-tisíc zákazníkov v 133 000 skupinách, pričom viac než polovica z nich má mesačný poplatok nad 50 eur. To znamená, že už dnes je tento benefit dostupný pre viac než 300-tisíc zákazníkov. Ďalších zhruba 21 000 skupín sa nachádza tesne pod hranicou mesačného poplatku 50 eur,“ uviedla Zuzana Nemečková, riaditeľka komerčného úseku Orangeu.

Aktivácia benefitu je jednoduchá. Nárok naň má každá skupina Navzájom zadarmo, ktorej spoločná fakturácia je aspoň 50 eur. V takom prípade zakladateľ skupiny získa možnosť aktivovať si pevný internet DSL mini, ktorý dostane na prvých 12 mesiacov bezplatne, respektíve si môže vybrať akýkoľvek iný pevný internet z ponuky Orangeu, ktorý získa so zľavou do výšky 7 eur. Stačí si ho ísť aktivovať na ktorékoľvek predajné miesto Orangeu. Jedinou podmienkou je dodržať požadovanú minimálnu výšku mesačnej faktúry.

Pozn. redakcie: Takže každý zakladateľ skupiny, ktorej spoločná faktúra je najmenej 50 eur mesačne, získa do domácnosti pevný internet DSL mini na 12 mesiacov zadarmo, alebo si môže uplatniť na rovnaké obdobie 7-eurovú zľavu z mesačného poplatku iného pevného pripojenia. Tento pevný internet môžu potom využívať všetci členovia a návštevníci rodiny, ktorí majú k tomuto pripojeniu prístup.

V prípade, že niektorý z mesiacov klesne výška faktúry pod hranicu 50 eur, cenu za zvolený pevný internet zákazník uhradí v plnej výške. V ďalšom mesiaci pri faktúre cez 50 eur má internet opäť zadarmo. Ale len po dobu 12 mesiacov od aktivácie benefitu. Tzn., že napríklad 4 mesiace má faktúru menšiu než 50 eur, internet platí, 8 mesiacov pri faktúre cez 50 eur má pevný internet zadarmo alebo so 7-eurovou zľavou.

Ako nám potvrdil operátor, zákazník môže získať tento benefit na ďalších 12 mesiacov v prípade, že odporučí svojho známeho ako nového zákazníka. Ten Orangeu nahlási jeho meno a za odporučenie nového zákazníka, ktorý však musí mať po celú dobu faktúru viac než 10 eur, získa existujúci zákazník benefit bezplatného internetu na ďalších 12 mesiacov. Spolu ho tak môže využívať až 24 mesiacov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

LOL 26.08.2015 - 13:25

:D :D :D

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne26.08.2015 - 13:46 Trvalý odkaz

... A kabel k pevnemu internetu na obesenie.
Well played Orange.

galaxi26.08.2015 - 15:09 Trvalý odkaz

blbej podmienky pre ovečky..:D

funboy26.08.2015 - 15:31 Trvalý odkaz

o akých podmienkach točíš galaxi? čo nečítaš, čo sa tam píše? To je ďalší benefit, ktorý prináša operátor svojim zákazníkom len tak ... ako poďakovanie

huje®26.08.2015 - 18:07 Trvalý odkaz

Wau, a toto upiekli cez tie rekordné horúčavy ?

Celá diskusia 7 príspevkov