Android a iOS TIP: InCard MasterPass - digitálna peňaženka v mobile

Nakupovanie na internete je dnes už bežná záležitosť, no vyžaduje si, aby ste mali po ruke potrebné informácie o svojej platobnej karte. Spoločnosť MasterCard v spolupráci s Wincor Nixdorf priniesla mobilnú aplikáciu, do ktorej si uložíte platobné karty, s ktorými potom môžete platiť v e-shopoch u 250-tisíc obchodníkov, ktorí podporujú globálnu platobnú službu MasterPass.

InCard MasterPass, ktorú spravuje spoločnosť Wincor Nixdorf, poskytuje prehľadné používateľské rozhranie, v ktorom sa ľahko orientuje. V niekoľkých jednoduchých krokoch pridáte do mobilného zariadenia platobnú kartu či karty. Kvôli bezpečnosti je vstup do aplikácie umožnený len pri zadaní PIN-u. Po inštalovaní aplikácie vám príde overovací kód na vami zadané telefónne číslo a v ďalšom kroku si zvolíte 6-miestne bezpečnostné číslo. Na overenie môžete použiť aj snímač odtlačkov prsta na telefóne.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Za verifikáciu (overenie) každej karty zaplatíte päť centov. Potom môžete spravovať všetky platby a vložené karty, sledovať históriu transakcií, meniť doručovaciu adresu pre nákupy v e-shopoch slovenských a českých obchodníkov či dobíjať kredit mobilného telefónu. No v zozname sa zatiaľ nachádzajú len vybraní českí operátori. Aplikácia tiež obsahuje zoznam obchodníkov využívajúcich ako jednu z platobných možností práve MasterPass. Platbu môžete zrealizovať oskenovaním QR kódu alebo ručným zadaním potrebných údajov.

InCard MasterPass je bezplatne dostupná pre zariadenia s OS Android aj iOS stiahnete si ju v jednotlivých obchodoch s aplikáciami. Odpovede na všetky dôležité otázky nájdete na stránke www.mastercardmobile.sk

Link na stiahnutie:

App Store

Google Play

Diskusia k článku:

Začať diskusiu