Droppie - nájdi v Bratislave drop a najedz sa zadarmo

Slovenská aplikácia Droppie, založená na geolokácii a fotkách, teraz prináša svojim používateľom odmenu za používanie: vo vybraných podnikoch v Bratislave jedlo a pitie zadarmo.

Droppie je sociálna sieť s pôvodom na Slovensku, ktorá funguje na základe geolokácie. Používatelia "dropujú" svoje fotky na určitých miestach, kde si ich ostatní zase môžu "vyzdvihnúť". Je to aplikácia určená na spestrenie bežných dní, spoznávanie nových ľudí a originálne využitie vlastných fotiek.

To, že jej používanie prináša ľuďom zábavu, tvorcom aplikácie nestačilo, a tak sa rozhodli ponúknuť ešte niečo lepšie: Droppie Rewards. Odmenou za používanie aplikácie sú nákupy, jedlo a pitie zadarmo. Aj keď iba vo vybraných podnikoch v Bratislave.

obr: Droppie

Ako funguje odmeňovanie prostredníctvom aplikácie Droppie?

Tak, ako by ste na bežnej ceste po meste mohli naraziť na cudzí drop, narazíte teraz na zľavové kupóny od známych podnikov či značiek.

obr: Droppie

Aplikácia Droppie rozbieha spoluprácu s novootvorenou Zónou by Refresher, populárnym Regal Burgerom a mnohými ďalšími. Stačí sa objaviť pred jednou zo spomenutých prevádzok a o pár minút nato si môžete vychutnávať Redbull shot, hranolky, espresso, či vstup do klubu – všetko samozrejme bez vytiahnutia vlastnej peňaženky. Drop sa objaví v telefóne a vy ho len ukáže obsluhe v podniku.

Momentálne je Droppie dostupné len pre majiteľov telefónov zriadení s iOS, ale už čoskoro budú môcť jej výhody využívať aj majitelia androidov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Lumiak625 03.07.2015 - 16:43

Aká vtákovina.

andy21404.07.2015 - 02:40 Trvalý odkaz

nech si to nechaju pre 13-ročné deti

Celá diskusia 2 príspevky