Telekom ponúka šesť aplikácií s darčekom

Telekom pokračuje v ponuke aplikácií s benefitom a v rámci letnej akcie pripravil až šesť aplikácií so špeciálnym darčekom. V ponuke nájdete viacero zaujímavých darčekov od audiokníh až po poukazy na ubytovanie.

Zoznam aplikácií aj s presným postupom, ako darček získať, nájdete na stránke www.topaplikacie.sk v časti Darčeky.

Čo môžete získať?

- Airbnb: služba, ktorá momentálne ponúka prostredníctvom svojej webovej alebo mobilnej aplikácie vyše milión možností ubytovania vo viac než 34-tisícoch miest a 190 krajinách. Získate kupón v hodnote 30 eur na nákup ubytovania.

- Endomondo Sports Tracker: jeden z najlepšie hodnotených fitness trackerov. Môžete získať Premium verziu na 6 mesiacov bezplatne.

- Audiolibrix: obchod s audio knihami k okamžitému stiahnutiu, ako zákazníci telekomu získate jednu audioknihu za mesiac zadarmo. Darček platí pre prvých 500 zákazníkov za mesiac.

- Deezer Premium Plus: Prvých 1000 zákazníkov, ktorí si aktivujú hudobnú službu Deezer Premium Plus k mobilnej hlasovej službe, získa aplikáciu na 1 mesiac bezplatne.

- Magio GO: Mobilná televízia v základnej verzii so 16 kanálmi a Archívom na 3 mesiace úplne zadarmo.

- Magisto: unikátny nástroj pre vytváranie efektných videoklipov, a to bez zdĺhavého strihu a úprav. Môžete získať Premium verziu na 2 mesiace zadarmo.

Nemusíte rozmýšľať, ktorý darček využijete, môžete aj všetky naraz. Okrem aktuálnej akcie môžete stále využiť aj ponuku ESET Mobile Security na 1 mesiac, či Evernote Premium a Wunderlist Premium na jeden rok zadarmo.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu