LG G4c a G4 Stylus na Slovensku

Dve pred mesiacom uvedené novinky sa čoskoro začnú predávať aj na Slovensku, objavia sa i v ponukách našich operátorov. Tabletofón G4 Stylus poteší veľkým 5,7'' displejom a integrovaným dotykovým perom, päťpalcový G4c je kompaktnou verziou vlajkovej lode s “oklieštenou” výbavou.

LG G4 Stylus zaujme 5,7-palcovým HD displejom a dotykovým perom, ktoré usnadní písanie poznámok na dotykovom displeji. Medzi kľúčové vlastnosti patrí štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB RAM, bohužiaľ len 8 GB vnútorného priestoru, kde pre používateľa ostáva k dispozícii 3,3 GB a OS Android vo verzii 5.0.2, ktorý dopĺňa grafická nadstavba výrobcu.

ikona

Základné info: LG G4 StylusModel s dotykovým perom vychádza z vlajkovej lode G4 a ponúka výbavu strednej triedy - 5,7'' HD displej, 8 Mpix alebo 13 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním, podporu LTE, NFC a 3 000 mAh batériu.

Osemmegapixelový fotoaparát disponuje laserovým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, predná kamera ponúkne rozlíšenie päť megapixelov. Nechýba podpora LTE, NFC a 3 000 mAh vyberateľná batéria.

LG G4 Stylus bude dostupný od polovice júna v metalickej striebornej farbe za odporúčanú cenu 289 eur. Z operátorov ho bude ponúkať iba O2, a to od začiatku júla. Novinku máme na krátky test v redakcii, preto sa môžete pýtať, čo vás zaujíma.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

LG G4c vychádza z vlajkovej lode G4 a ako sme sa dozvedeli, písmeno “c” v názve znamená kompakt. S top modelom G4 má spoločné niektoré dizajnové prvky a jemne zakrivený displej. Výbavou sa však radí do strednej triedy.

ikona

Základné info: LG G4cModel s výbavou strednej triedy vychádza z vlajkovej lode G4 a ponúka 5'' HD displej, 8 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním, OS Android 5.0 Lollipop, podporu LTE, NFC a 2 540 mAh batériu.

Nájdeme tu štvorjadrový procesor, 1 GB RAM, 8 GB vnútornú pamäť, 5’’ HD displej, 2 540 mAh batériu, Android 5.0 Lollipop, podporu LTE, NFC a kamery s rovnakým rozlíšením ako u G4 Stylus, no s laserovým zaostrovaním sa tu musíme rozlúčiť.

Predaj štartuje takisto v polovici júna, odporúčaná cena je stanovená na 249 eur. V rovnakom čase je naplánovaný štart predaja v Telekome, Orange a O2 ho zaradia do ponuky začiatkom júla. Na výber budú tri farebné verzie: metalická šedá, keramická biela a žiarivá zlatá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

František Kavalec 17.06.2015 - 21:20

LG G4 Stylus je předražený s výbavou pouze 1GB RAM a 8GB interní paměťi, tohle žádný stylus nezachrání. Cena by měla být tak o 100€ nižší

Peto17.06.2015 - 23:53 Trvalý odkaz

Ste jaksik počeštení-usnadní, v recenzii na xperiu m4 aqua výchozí!?

Celá diskusia 2 príspevky