Samsung Galaxy Fit3 unikol priamo na webe Samsungu

Zatiaľ oficiálne nepredstavený športový náramok bol krátky čas zobrazený na webovej stránke výrobcu. Stránka tak prezradila základné parametre a dizajn.

Čokoľvek, čo sa raz zverejní na internete, už to ostáva v pamäti. Aj keď výrobca omylom pridá informácie o pripravovanej novinke a neskôr ich z webu stiahne. Google si pamätá. Vďaka tomu už dnes vieme, ako bude Samsung Galaxy Fit3 vyzerať a čo ponúkne. 

O pripravovanom športovom náramku sa špekuluje už od minulého roka, teraz to vyzerá, že oficiálne uvedenie je za dverami. 

Podľa uniknutých informácií na webe samsung.com/ae prinesie Galaxy Fit3 1,6-palcový AMOLED displej s rozlíšením 256 x 402 bodov, bude podporovať viac než 100 druhov cvičení a výdrž batérie na jedno nabitie bude až 13 dní. Poslúži na monitorovanie základných zdravotných funkcií, sledovanie spánku a oznámi prichádzajúci hovor zo spárovaného smartfónu. 

Samozrejmosťou bude certifikácia odolnosti IP68 a 5ATM. Remienky sa budú dať jednoducho vymeniť stlačením tlačidla na spodnej strane. Chýbať nebude detektor pádu s možnosťou odoslať SOS správu. NFC na bezkontaktné platby integrované nebude. 

Stále platí, kým nie je zariadenie oficiálne potvrdené a zverejnené, môžu sa veci zmeniť. 

Zdroj: samsung.com/ae

Diskusia k článku:

Začať diskusiu