Orange uvádza pevný internet pre firmy cez 5G

Pevný internet cez 5G je vhodný v oblastiach, kde nie je dostupné optické pripojenie. Novinka pre firemných zákazníkov ponúka doplnkovú službu na ochranu pred DDoS útokmi a inými kybernetickými hrozbami.

Výhodou Internetu pre firmy je možnosť zriadiť ho kdekoľvek. Pre jeho fungovanie Orange využíva nielen rýchlu sieť 5G, ale napríklad aj optické pripojenie či 60 GHz mikrovlnné pripojenie.

K internetu si firma môže aktivovať doplnkovú službu ochranu pred DDoS útokmi a inými kybernetickými hrozbami, aj službu Online ochrana, ktorá chráni pred spamom, vírusmi a phishingovými podvodmi.

Orange zákazníkom ponúka päť rôznych balíkov s rýchlosť sťahovania od 10 Mbps až do 300 Mbps. Cena najlacnejšieho produktu zašína na sume 20,40 eur s DPH, za najvyšší balík zaplatíte 81,60 eur  s DPH mesačne. Ak si aktivujete niektorý z programov Internetu pre firmy a zároveň využívate internetové pripojenie od iného poskytovateľa ako je Orange, cena mesačného poplatku a zníži na polovicu.

Internet pre firmy cez 5G totiž môže byť vhodnou alternatívou pri výpadku optického pripojenia, teda ako záložný internet, aby firma ostala v spojení so zákazníkmi a obchodnými partnermi. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu