Honor otestoval batériu Magic6 Pro v extrémnej výzve

Telefón bude na globálny trh uvedený koncom februára na MWC 2024 v Barcelone, no už dnes nám výrobca prezrádza jeho výhody. Jednou z nich je batéria. Magic6 Pro poslal do stratosféry, aby preveril jej kvality.

Nie je žiadnym tajomstvom, že na februárovom Mobile World Congress v Barcelone, kde nebude chýbať ani zástupca našej redakcie, uvedie prémiový smartfón Magic6 Pro a najnovší model so skladacím displejom a športovým dizajnom Honor Magic V2 RSR Porsche Design

Pred oficiálnou premiérou láka na novinky zverejňovaním zaujímavých informácií. Jednou z nich je posledná správa o tom, že batériu v Honor Magic6 Pro otestoval nielen na zemi, ale vyslal ho do stratosféry. V extrémnej výzve overoval kvality výkonu pri nízkych teplotách, čo oceníte napríklad v mrazoch, pri lyžovaní a podobne. 

"Honor je prvým výrobcom smartfónov, ktorý sa dôkladne zaoberal materiálom záporných elektród na báze kremíka, ktoré zvyšujú hustotu energie a rýchle nabíjanie tak posúvajú na novú úroveň. Chemickú štruktúru kremíku študovala od roku 2016 aj spoločnosť Tesla. Je to tiež prvá batéria, ktorá je vybavená samostatnou čipovou sadou, ktorá zvyšuje výkon batérie vo všetkých situáciách, najmä pri nízkych teplotách, ako je -20 ° C", informoval výrobca.

Zdroj: Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu